Arque Klimcentrum

arquehalbuiten.jpg

We zijn weer open vanaf 1 juli!


 


  • Vanwege de voorlopige beperkingen die gelden voor bezoekersaantallen zullen wij voorlopig alleen geopend zijn voor abonnementhouders.

 • Iedereen zal moeten reserveren zolang de beperkingen gelden, dat doe je via
  arque-klimcentrum.reservio.com

 • Reserveren kan van 08.00 ‘s ochtends tot 22.00 ’s avonds (je kan dus klimmen tot 24.00 uur), je reserveert voor 2 uur.

 • Zodra de overheid met versoepelingen komt, of als blijkt dat buiten de abonnementhouders er nog voldoende plek is zullen we ook opengaan voor 10-rittenkaart* houders en losse passanten.
  *mocht je een 10-rittenkaart hebben en toch eerder willen klimmen, dan kan je een 3 maanden of jaarkaart aanschaffen minus de nog openstaande strippen.

 • Uitleg en de belangrijke informatie over reserveren staan op
  arque-klimcentrum.reservio.com

 • Het Arque team.


Welkom! Arque klimcentrum is een "sport"klimhal pur sang, die zich gespecialiseerd heeft om klimmen als sport en topsport te bedrijven.
Arque is het thuishonk van de Enschedese Sportklimvereniging "Onsight", die de trainingen aan jong en oud verzorgt en tevens de jeugd klimmers en de jeugd talenten die tot de top van Nederland behoren begeleid.
Buiten de standaard klimmuren die overal te vinden zijn heeft Arque twee wanden van 4 meter breed en 18 meter lang die 8 meter overhangen waarop uitsluitend voorgeklommen word.
Naast het fungeren als serieuze "sport"klimhal, is Arque ook toegankelijk voor beginners, groepen, kinderfeestjes etc., om op de overige 600 m2 muur op recreatieve wijze te klimmen.
Arque is laagdrempelig, en iedereen kan indien gereserveerd, na instructie zelfstandig klimmen onder toezicht.
Nergens gaat het zo makkelijk als bij ons; u hoeft geen cursus te volgen, de instructies over alles wat u moet weten om veilig te klimmen en te zekeren verzorgen wij kosteloos.


Arqué bied arrangementen voor onder meer bedrijfsuitjes, teambuilding en groepslessen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en reserveringen.


Veel plezier op onze website en tot Arqué!