Kinderfeestjes

Wil je graag tijdens je feestje met je vriendjes en/of vriendinnetjes gaan klimmen, dan ben je van harte welkom. Nadat je instructies hebt gehad begin je te klimmen op muurtjes van 8 meter hoog, en na ongeveer een half uur kunnen jullie gaan klimmen op muren tot 16 meter hoog, en zelfs op muurtjes die iets achterover hangen.

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur.

Als je jonger ben dan 13 jaar hebben jullie begeleiders nodig om jullie te zekeren (vanaf 13 jaar mogen jullie elkaar zekeren). Het is belangrijk dat je zorgt dat je voldoende begeleiders meeneemt - 1 begeleider op de 2 รก 3 kinderen - om jullie te zekeren.
Als begeleiders kun je je ouders, oom, tante, neef, nicht, oudere broer en/of zus, buurman, buurvrouw etc. vragen. Voor de begeleiders hoef je niet te betalen, ook niet als ze zelf een keertje omhoog willen (wel eerste overleggen met de instructeur).

Als je dan je feestje bij ons wilt houden is het handig om te weten dat je zelf wat drinken en versnaperingen mee mag nemen. Ook als je je verjaardagstaart hier wilt eten met je vriendjes en/of vriendinnetjes kan dat.

De tarieven kun je vinden op deze pagina

Lijkt het je leuk en spannend om te doen en wil je reserveren, vul dan het contactformulier in en dan zetten wij het in de agena, en bevestigen de reservering.
Bellen mag uiteraard ook: 053-4340488